אוכל
אוכל

דלעת ההפתעות

כדורי דלעת עם ריקוטה ותימין בציפויי פנקו ויוגורט עשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם18:57
דלעת צלויה בקינמון ודבש (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לדלעת:

  • דלעת כתומה קטנה (ככמות הסועדים)
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • תימין
  • 2 כפות צ'ילי גרוס
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • פירורי פנקו לציפוי

ליוגורט:

  • גביע יוגורט כבשים
  • גביע יוגורט מחלב בקר
  • גביע יוגורט באפלו
  • נענע
  • עירית
  • 2 שיני שום
  • בצל ירוק
  • לימון

אופן ההכנה:

להכנת כדורי הדלעת:

1חוצים דלעת ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מכניסים לתנור בחום גבוה (מכוסה בנייר כסף) עד שהן להתרככות.

להכנת המילוי:

2מרוקנים את הדלעת. שומרים על הקליפה בשלמותה על מנת להכין את כלי ההגשה. את הדלעת המרוקנת מחזירים לתנור לייבוש קל.

3בקערה, מערבבים דלעת, ריקוטה, תימין, צ'ילי, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם.

4יוצרים כדורונים קטנים, מצפים אותם בפרורי הפנקו ומטגנים בשמן עמוק עד שהכדורים משחימים.

להכנת היוגורט:

5מערבבים בקערה את כל סוגי היוגורט, שום קצוץ דק, עשבי תיבול קצוצים דק (נענע, בצל ירוק, עירית) מוסיפים מלח, פלפל, מיץ מחצי לימון מעט שמן זית ומערבבים.

הרכבת המנה:

6מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים לה להתקרר. בתוך כל חצי דלעת מניחים בערך 5-7 כדורונים ומכסים בעזרת חצי הדלעת השני. מגישים בלווי היוגורט.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il