
לחמניות גבינה מהירותלחמניות מהירות וקלות הכנה עם ניחוח עדין של שום ושל עשבי תיבול - פתרון מושלם לחיסול מלאי הגבינות שיש במקרר. את הגבינה הקשה ניתן להמיר בכל גבינה אחרת, אך רצוי בגבינה בעלת טעם עזחן שוקרון|mako אוכל| פורסם22/11/1208:54 ![]() צילום: חן שוקרון, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. 3בקערת המיקסר (עם וו גיטרה) מניחים את הקוטג', הגבינה הלבנה, הגבינה המגוררת ואת קוביות החמאה הרכה ומערבלים היטב יחד. מוסיפים את השום הכתוש, הקימל (או התבלינים האחרים) ומערבלים שוב לפיזור אחיד. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד. 4יוצרים מהבצק כדורים בגודל כ-4 ס"מ ומניחים בתבנית שקעים משומנת היטב, או במרווחים גדולים בתבנית אפייה רגילה מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום. 5אופים כ-25 דקות עד שהלחמניות תפוחות וזהובות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |