
סלט עגבניות עם פטה עזיםסלט איטלקי עשיר וססגוני. כדאי להכין את הקרוטונים בבית – זו אינה טרחה גדולה, והסלט ירוויח מכך מאוד|על השולחן| פורסם25/04/1322:11 ![]() צילום: על השולחן |
המצרכים (6 מנות):לקרוטונים:
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2קורעים בגט לחתיכות גסות בגודל כ-2 ס"מ ומפזרים בתבנית. מזלפים מעל שמן, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים. 3אופים כ-8 דקות רק עד שקצות הקרוטונים מתחילים להשחים והלחם יבש. 4מכינים את הרוטב: שמים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה תואם ומנערים היטב לערבוב. 5מרכיבים את הסלט ומגישים: מערבבים בקערה 2 סוגי עגבניות, זיתים, גבינת פטה ועשבי תיבול. מוסיפים קרוטונים, יוצקים רוטב לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |