אוכל
אוכל

עוגיות חמאה פריכות במילוי שוקולד

רוצים להגיד למישהו שאתם אוהבים אותו? אין דרך טובה יותר לעשות את זה מאשר העוגיות האלה

|השף הלבן, תנובה| פורסם18:40
עוגיות פריכות במילוי שוקולד (צילום: ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה)
צילום: ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה
Rating:4.7148reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

לעוגיות:

  • 300 גרם קמח (שתי כוסות)
  • 200 גרם חמאה קרה
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 60 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
  • 1 ביצה טרופה

למילוי:

  • ממרח שוקולד

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1מעבדים את הקמח, החמאה וגרידת הלימון במעבד מזון. כאשר נוצרים פירורים, מוסיפים את אבקת הסוכר ומעבדים מספר שניות.

2מוסיפים את הביצה ומעבדים בעוד כמה פולסים קצרים עד שנוצר בצק אחיד (אם הבצק מתאחד לפני הוספת הביצה בשלמותה אין צורך להשתמש בכולה). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בקירור כשעה.

3מרדדים את הבצק על משטח מקומח, ובעזרת קורצן עוגיות בצורת לב קורצים 30 לבבות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-15 דקות, עד שהעוגיות זהובות. מצננים.

4מורחים מממרח השוקולד על עוגיית לב אחת ומכסים בעוגייה שנייה.

5לציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן ובעזרת כפית יוצרים משיחות מעל העוגיות, כך שייווצרו קווים על העוגייה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

למתכונים נוספים היכנסו לאתר השף הלבן

לעמוד הפייסבוק של השף הלבן

מתכון,צילום וסטיילינג: ליטל ארזי

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il