
פודינג חלב ומייפלנכון שגם לכם נמאס ממעדני החלב התעשייתיים, שמפוצצים בסוכר ואלוהים יודע במה עוד? אז במקום רק להתלונן - הנה משהו שאתם יכולים לעשות בנידון, ותאמינו לנו, זה חתיכת משהו טעים. מבוסס על מתכון של האני אנד קו
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 16/08/16 07:40
צילום: ערן לוי, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 טורפים היטב בקערה קטנה קורנפלור וכוס אחת של חלב. מניחים בצד.
טורפים כוס חלב אחת עם קורנפלור | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
2 מחממים את שתי כוסות החלב הנותרות ביחד עם השמנת, המייפל, הסוכר, תמצית הווניל והמלח.
את השתיים הנותרות מחממים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
3 מביאים לרתיחה את התערובת ומערבבים מדי פעם. מוסיפים תוך כדי טריפה את תערובת החלב והקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה.
מאחדים בין התערובת, וטורפים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
4 מעבירים ל-8 כלים אישיים (או אחד גדול), מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד לפודינג, ממש עליו (כדי שלא יקבל קרום), ומצננים 4 שעות לפחות. 5 מגישים עם הפירות והמייפל.
מבט אחרון לפני זלילה | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
לבלוג של עידית - טעים!
|