פאי שוקולד טחינה ופקאןקינוח מטריף ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וטבעוני, שהוא בריא באופן שערורייתי וטעים באופן שערורייתי לא פחות. מה נאמר, ככה נראית (ונטעמת) הברקהפאני דוד|mako אוכל| פורסם28/07/2107:07 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית:
למילוי:
אופן ההכנה:1התחתית: מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון ומשטחים על תבנית פאי. מעבירים למקרר עד שהמילוי מוכן. 2המילוי: מערבבים את כל החומרים מלבד השוקולד והפקאנים. 3ממיסים את השוקולד במיקרו, מוסיפים אותו ואת הפקאן לתערובת ומערבבים. 4שופכים את התערובת על התחתית, מקשטים בפקאנים שלמים ומעבירים למקרר עד להתייצבות (לפחות שעתיים במקרר). בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם בשלמותו|צילום: פאני דוד, mako אוכל** אם אין תבנית פאי אפשר להכין בתבנית מלבנית, ואז לחתוך לקוביות קטנות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |