עוגת חצי כדור ללא אפייהקבלו עוגת ביסקוויטים ושוקולד ענקית, שתשמח כל לב ולא משנה באיזה גיל. התוכן: כמו נקניק שוקולד עצום, הצורה: חצי כדור מקושט ויפהפה, השורה התחתונה: מדובר במתכון פצצה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מפוררים את הביסקוויטים בקערה גדולה. 2מחממים בסיר קטן מים, קפה, שוקולית, סוכר וברנדי ומביאים לרתיחה. 3מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה. 4שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים היטב. 5מרפדים תבנית בומב בנפח ליטר, או קערה בנפח דומה, בשקית ניילון ושופכים פנימה את תערובת הביסקוויטים. מהדקים היטב ומכניסים למקרר לכ-4 שעות (אפשר ללילה). 6מוציאים מהמקרר ומחלצים את העוגה מהתבנית. 7לציפוי: מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה עד לסף רתיחה. מורידים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה. מצננים. 8מורחים את הקרם על העוגה, ומקשטים בסוכריות עדשים. לבלוג את שרית -מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו קייקפופס משגעים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |