
קציצות פרגית בסגנון מפרוםקציצות פרגית עסיסיות וטעימות במיוחד, עם הרבה תבלינים ורוטב עגבניות סמיך ומנחםעינב בובליל|לכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים, הוצאה פרטית| פורסם06/05/2509:27 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הקציצות: בקערה גדולה מערבבים את הפרגיות הטחונות, הכוסברה, הפטרוזיליה, הסלרי, הבצל, השום, פירורי הלחם, המלח, הפלפל, הראס אל חנות, הפפריקה, הכורכום והשמן. 2יוצרים מהתערובת קציצות ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3הטיגון: מכינים שתי קערות: אחת עם קמח והשנייה עם ביצה, מים, רסק עגבניות, ראס אל חנות ומלח. 4טובלים כל קציצה בקמח ואחר כך בביצה הטרופה ומטגנים עד להזהבה. 5הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצלים עד להזהבה ומוסיפים את השום, הפפריקה, המלח, הפלפל, הכמון ואבקת המרק. פותחים את התבלינים בשמן ומוסיפים את הסלרי. 6מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר ומבשלים. מוסיפים עוד 2 כוסות מים ומביאים שוב לרתיחה. 7מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב, מפזרים מעל ראס אל חנות או בהרט ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
המתכונים מתוך ספר המתכונים של עינב בובליל "לכבוד שבת חודש 2 - מועדים וחגים". מחיר: 139 שקלים. לרכישה והזמנות https://einavbooblil.com/products/%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%A9-2-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |