
רצועות עוף מוקפצות בסומק ונענעעל מצע של טבולה ירוקהכרמל כאמל|מאסטר שף| פורסם28/10/1017:47 ![]() |
המצרכים :לטבולה
לרצועות העוף
אופן ההכנה:הכנת הטבולה:1קוצצים דק דק חופן פטרוזיליה, מספר עלי נענע, חופן כוסברה, בצל ירוק, מלפפון ירוק, עגבניה. 2. מוסיפים חמוציות ומשמשים מיובשים קצוצים לרצועות 3. מניחים בקערה כוס בורגול דק עם קצת מים חמים לכיסוי הבורגול ונותנים לזה להתבשל. 4. מערבבים את כל החומרים, מוסיפים מלח, פלפל, מעט שמן זית, מיץ לימון, מעט סומק, קינמון וקצת כמון מכינים את העוף1מקפיצים את רצועות העוף בשמן זית, מעט סומק, מלח, פלפל והרבה נענע. 2. מסדרים על צלחת את הטבולה ומעליה מניחים את רצועות העוף ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |