אוכל
אוכל

קציצות עוף בלוביה ותאנים

אנחנו לגמרי סומכים על הקציצות המרוקאיות האלה, מתוך הספר "דיאלנא" של רעות עזר-אסרף ומיכל וקסמן, שיעשו לנו את השבת (וגם יגאלו אותנו מהלוביה שנשארה במקרר). לטובת העסיסיות - משתמשים בפרגית ולא בחזה עוף

| דיאלנא - המטבח המרוקאי שלנו, הוצאת ידיעות ספרים | פורסם  09:55 
קציצות עוף בלוביה ותאנים (צילום: נירית גור קרבי, דיאלנא - המטבח המרוקאי שלנו, הוצאת ידיעות ספרים)
צילום: נירית גור קרבי, דיאלנא - המטבח המרוקאי שלנו, הוצאת ידיעות ספרים