
שניצל של יום שישיהשניצל של יום שישי עשוי מפרגית ולא מחזה עוף ומצופה בפירורים של חלה מתוקה שיובשה בתנור. ככה זה לפחות אצל עומר מילר, והאמת? אנחנו הכי מתכוונים לאמץעומר מילרhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e5ee580d39e6a11004.htm|mako אוכל| פורסם24/08/2306:51 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1בוצעים את החלה לחתיכות קטנות (אפשר לקצוץ בסכין). משטחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך 10 דקות, רק כדי לייבש היטב את החלה. מוציאים מהתנור ומרסקים בידיים לפירורים גסים. 2מכינים קערה עם ביצים טרופות וקערה עם קמח מתובל במלח ופלפל שחור. 3מחממים סיר רחב עם שמן עמוק. 4מצפים את הפרגית בקמח, ביצה ואז פירורי חלה מתוקה. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות הנותרות. 5מטגנים באיטיות בערך 5 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי והפרגית מוכנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |