https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שניצל של יום שישי

השניצל של יום שישי עשוי מפרגית ולא מחזה עוף ומצופה בפירורים של חלה מתוקה שיובשה בתנור. ככה זה לפחות אצל עומר מילר, והאמת? אנחנו הכי מתכוונים לאמץ

שניצל של יום שישי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרגיות נקיות מעור ועצמות, דפוקות קלות
  • 400 גרם חלה מתוקה
  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • מלח
  • פלפל שחור

לטיגון:

  • חצי ליטר שמן תירס

אופן ההכנה:

1בוצעים את החלה לחתיכות קטנות (אפשר לקצוץ בסכין). משטחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך 10 דקות, רק כדי לייבש היטב את החלה. מוציאים מהתנור ומרסקים בידיים לפירורים גסים.

2מכינים קערה עם ביצים טרופות וקערה עם קמח מתובל במלח ופלפל שחור.

3מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.

4מצפים את הפרגית בקמח, ביצה ואז פירורי חלה מתוקה. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות הנותרות.

5מטגנים באיטיות בערך 5 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי והפרגית מוכנה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il