https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדי עוף עם בטטה ומנגו

מנה קלאסית של כבד עוף עם טוויסט מנגו ובטטה

|מאסטר שף| פורסם10:52
המנה של רויטל ניזרי אורנשטיין
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 בטטות מחולקות לרבעים

  • אבקת מרק בצל
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שום כתוש
  • שמן זית
  • שום סומסום
  • קילו כבדי עוף טריים
  • 4 בצלצלי שאלוט
  • כף רוטב סויה
  • סוכר חום
  • צ'ילי חריף
  • 2 מנגו טרי
  • שום

אופן ההכנה:

1צולים את הבטטות בתנור בחום של 200 מעלות. 2. מחבקים אותם בפלפל שחור, מרק בצל, שום כתוש ושמן זית ומשחימים. 3. מטגנים בצלצלים בשמן זית ושמן סומסום. 4. מוסיפים לטיגון קל את הכבדים. 5. מוסיפים כף רוטב סויה, סוכר חום, צ'ילי חריף, שום ומצמצמים. 6. מוסיפים את הכבדים לחימום קל ומגישים. 7. מניחים את הבטטות במגש, עליו פורסים את המנגו לרצועות ויוצקים מלמעלה את הכבד עם הרוטב על הכל. 8. מקשטים עם נבטים ירוקים (נבטוטים).

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il