
כבד קצוץהדרך הכי פשוטה, טעימה וקיצית לצרוך ברזל בעונה זו של השנה. קבלו בתשואות את המתכון של אהרוניישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|דרך האוכל| פורסם14/06/1015:01 ![]() צילום: בני גם זו לטובה |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ בשומן אווז (או שמן) עד שהוא מזהיב. מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink 2מוסיפים את הכבדים, המלח והפלפל ומטגנים עד שהם שחומים ועשויים, אך במידה - אנחנו לא רוצים שהם יתייבשו. מוציאים לקערה. 3שוברים את הביצים הקשות ומוסיפים לכבדים. קוצצים ומערבבים בסכין ומזלג, כך שיהיו קצוצים גס. מתבלים במלח ופלפל. 4מפזרים מעל את הבצל המטוגן הנוסף ומגישים עם חלה טרייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |