https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • חצי קילו חזה עוף

  • שמן זית
  • כוס עדשים ירוקות
  • כוס עדשים אדומות
  • בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • פטרוזיליה
  • כמון

אופן ההכנה:

1חותכים את חזה העוף לקוביות. 2. מבשלים את העדשים במים עד שהן מתרככות. 3. חולטים את קוביות הבטטה עד שהן חצי רכות (עניין של כ-10 דקות). 4. על מחבת גדולה צולים את חזה העוף עם מעט שמן זית, כמון, מלח ופלפל והשום הכתוש. 5. כשהחזה שחום מוסיפים את הבטטה ואת העדשים, ומקפיצים עד שהבטטה רכה. 6. מתקנים תיבול עם עוד מלח ופלפל, ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il