המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 2 מייבשים את העוף עם מגבות נייר חד פעמיות. 3 מערבבים את המלח עם התבלינים. יוצקים לתבנית אפייה בעלת שוליים גבוהים כשליש מכמות המלח המתובל. מניחים את העוף במרכז התבנית ומכסים אותו בשארית המלח. מהדקים את המלח לעוף עם הידיים. 4 מרטיבים את הידיים, מטפטפים מעט מים מקצות האצבעות על המלח ומעבירים לתנור לשעה וחצי. 5 מסירים את המעטה הקשיח של המלח בעזרת סכין משוננת או אפילו פטיש שניצלים (בעדינות), חושפים את העוף ומגישים. * את התבלינים ועשבי התיבול אפשר להחליף לפי טעמכם.
>> ואיך מכינים בטטה צלויה במלח?>> מתוקים שלי: פנקייקס דבש לבוקר של ראש השנה |