
עופיון ממולא בחזה אווז ואורז עם עשבי תיבולמנה עיקרית משובחת של עוף, אווז ואורז עם פטרוזיליהאינה קראבצקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-a30e32cedafbb21006.htm|מאסטר שף| פורסם08/11/1014:41 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
משרה
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בפנים את העופיון כשעה. 2מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית עד להזהבה. 3מוסיפים 100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, ומקפיצים כדקה. 4מוסיפים חצי כוס אורז מבושל למחצה וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה. 5מערבבים היטב ומתקנים את התיבול. 6ממלאים את העופיון בתערובת של האורז. 7צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי. הופכים את העופיון כמה פעמים במהלך הצלייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |