
כבדי עוף ברוטב דבש-בלסמיעל מצע של קוביות תפוח אדמה בטעם מתקתקשאולי הופמן|mako| פורסם03/02/1015:10 ![]() צילום: Adam Kulesza, Istock |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת מטגנים על אש נמוכה את תפוחי האדמה עם החמאה או שמן הקנולה עד להשחמה וריכוך. מוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. 2בכוס מערבבים את השום הכתוש, הבלסמי והדבש. 3במחבת חמה מאוד מטגנים את הכבדים במעט שמן קנולה, ממליחים ומפלפלים. 4שופכים את הרוטב על הכבדים במחבת ומצמצמים מעט. 5מסדרים בצלחת את תפוחי האדמה, מניחים מעל את הכבדים ויוצקים את הרוטב. מפזרים מעל את אגוזי המלך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |