
עוף במלח וירקות שורשמחפשים מנה בסיסית ונהדרת לשבת בלי יותר מדי עבודה? שוקי עוף במלח גס לצד תפוחי אדמה ובטטות שנצלים לאטם בתנור בכלום עבודהאבי נוסבאום|מאסטר שף VIP| פורסם02/02/1513:00 ![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים את העוף בתבנית, מסדרים את המלח הגס במסגרת, מבלי שייגע בעוף. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את תפוח האדמה, הבטטה, הבצל והשום עם שמן זית, מלח ופלפל (אפשר להוסיף עשבי תיבול שאוהבים), ומסדרים בתבנית נפרדת שמכניסים מתחת לעוף. 3מכניסים לתנור את העוף והירקות למשך שעה וחצי, עד שהעוף משחים מאוד והירקות רכים. לפריכות מקסימלית, הופכים את העוף מכל הצדדים במהלך הבישול. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3ירקות שורש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%A9מלח גס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9C%D7%97+%D7%92%D7%A1מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |