https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף במלח וירקות שורש

מחפשים מנה בסיסית ונהדרת לשבת בלי יותר מדי עבודה? שוקי עוף במלח גס לצד תפוחי אדמה ובטטות שנצלים לאטם בתנור בכלום עבודה

|מאסטר שף VIP| פורסם13:00
עוף במלח וירקות שורש (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • עוף שלם
  • 1 ק״ג מלח גס
  • 3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 בטטות, חתוכות לקוביות גדולות
  • 2 בצל סגול, חתוך לרבעים
  • 6 שיני שום בקליפתן
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1שמים את העוף בתבנית, מסדרים את המלח הגס במסגרת, מבלי שייגע בעוף.

2מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את תפוח האדמה, הבטטה, הבצל והשום עם שמן זית, מלח ופלפל (אפשר להוסיף עשבי תיבול שאוהבים), ומסדרים בתבנית נפרדת שמכניסים מתחת לעוף.

3מכניסים לתנור את העוף והירקות למשך שעה וחצי, עד שהעוף משחים מאוד והירקות רכים. לפריכות מקסימלית, הופכים את העוף מכל הצדדים במהלך הבישול.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il