
חזה עוף בנינג'ה גרילאחרי אי אלו ניסיונות, אנחנו בשלים לחלוק איתכם את הדרך הכי טובה (גם אם עצלה) להכין חזה עוף בנינג'ה: 2 דקות ערבוב, 30 השריה ועוד 10 בנינג'ה. ויואו כמה עסיסי וטעים זה יוצא!הדר אליאס|mako| פורסם09/11/2506:45 ![]() צילום: הדר אליאס |
המצרכים (4 מנות):
למשרה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי המשרה היטב. 2מכניסים את חזות העוף, מעסים מעט, מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3צולים בנינג'ה גריל על תוכנית M, בין 10 ל-12 דקות. 4נותנים לעוף לנוח כמה דקות, ואז פורסים או מגישים בשלמותו. הערות:** אפשר להשתמש בפפריקה מתוקה או חריפה, לפי הטעם, ואפשר גם להשתמש בפפריקה מעושנת, שתעזור לעוף להפיץ ניחוחות של ביסלי בבית. ילדים מאוד אוהבים את זה. ** את אבקת השום אפשר להחליף ב-2 שיני שום טריות, כתושות. אנחנו התעצלנו. ** אנחנו צלינו את חזות העוף על נייר אפייה. זאת הדרך הכי טובה גם להכין אוכל בזריזות וגם לא לבזבז יותר מדי זמן על הניקיון של הנינג'ה אחרי ההכנה. ** לחצאי פרפר קטנים מספיקות 10 דקות צלייה (אפילו לא חייבים להפוך באמצע). אם מדובר בנתחים גדולים, תנו להם 12 דקות (עדיין לא צריך להפוך באמצע). ** אם יש זמן, אפשר להשרות את העוף גם שעתיים, אבל אחרי חצי שעה הוא כבר לגמרי טעים, והאמת היא שגם אם לא משרים בכלל זה בסדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |