
סטייק פרגית במילוי גזרפרגית עסיסית במילוי פרוסות גזר מתקתקות, עם בטטות, תפוחי אדמה ורוטב שמנת בצלמוסא אבו סריס|מאסטר שף| פורסם17/11/1014:12 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1להכנת הפירה: מכניסים לתנור את הבטטה ותפוח האדמה עטופים בנייר כסף על חום מקסימלי. לאחר חצי שעה בודקים בעזרת מזלג אם מספיק רך, ומוציאים. 2מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, מוסיפים חמאה ומועכים. את הבטטה מעבירים דרך מסננת ואת תפוח האדמה רק מועכים עם החמאה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4להכנת הבשר: חותכים גזר לרצועות דקות וממלאים בו את הסטייק פרגית. ממליחים ומפלפלים, סוגרים בצורת רול, עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. 5מוציאים מהתנור, חותכים באמצע בצורת אלכסון ומסדרים על צלחת. ליד כל רול יעמוד פירה שעבר דרך רינג קטן. 6לרוטב שמנת עם בצל: מקפיצים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים שמנת מתוקה ממליחים ומפלפלים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפרגית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%AAעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3גזרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9Dתפוחי אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94בטטות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%95%D7%AAרוטב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91שמנת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AAבצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cמאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |