
קציצות עוף ופטריותמנה מזינה, פשוטה ומושלמת לארוחת ערב ביתיתעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם01/09/1014:27 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (10 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את המים, הלימון והתבלינים. חותכים את פרוסת הלחם לקוביות קטנות ומספיגים בתוך המים. 2קוצצים את הפטריות דק ומערבבים עם העוף והלחם המושרה. 3טורפים את הביצה ומוסיפים לתערובת 4קורצים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, משטחים מעט ומטגנים 2-3 דקות מכל צד (ניתן גם לאפות 7 דקות מכל צד). 5טוחנים יחד את מרכיבי הרוטב, ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קציצות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AAפטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAקל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9Cמהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8זול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%95%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |