
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים ברוטב חומץ בלסמיככה מתקתקים ארוחת צהריים נהדרת במחבת: חזה עוף, פלפלים בשלושה צבעים, שום, בלסמי ותבלינים - רק להוסיף אורז לבן או נודלס, ולהתענגבני סיידא|הכל במחבת, הוצאת מודן| פורסם12/07/2306:59 ![]() צילום: דניה ויינר, הכל במחבת, הוצאת מודן |
מנה מהירה, שאיכותה קמה ונופלת על איכות העוף והתיבול המדויק של החומץ הבלסמי. המצרכים (5 מנות):
למרינדה:
לטיגון:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה חזה עוף עם כל מרכיבי המרינדה ומשהים לשעתיים. 2מחממים במחבת 3 כפות משמן הזית ומטגנים את חזה העוף בשני מחזורים כ-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שישנה את צבעו. מעבירים לצלחת. 3מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דקות עד להזהבה. מוסיפים קוביות פלפלים ופלפל חריף, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-5 דקות עד שהפלפלים מזהיבים. 4מחזירים למחבת את חזה העוף המטוגן, מוסיפים חומץ בלסמי ומרק צח ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות. מגישים מיד עם אורז לבן או עם נודלס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |