
עוף בשום וכוסברה עם מטבוחהמנה של עוף ברוטב שום לצד גרגירי חומוס, מטבוחה ולחם שקדים לניגוב הרוטבלאה מלכה|מאסטר שף| פורסם20/03/1412:07 ![]() |
המצרכים :
לגרגירי החומוס עם רוטב אדום והרבה שום:
למטבוחה:
לחם עם שקדים:
אופן ההכנה:1העוף: בסיר מטגנים את השום עם הפלפל החריף והתבלינים עם חצי כוס שמן על אש נמוכה, עד שהשום מקבל צבע צהוב. לאחר מכן, מוסיפים את הכוסברה והשוקיים, ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות, עד שהעוף מתרכך ומקבל את צבע התבלינים. 2לגרגרי החומוס: משרים את החומוס לילה לפני (כ-12 שעות) במים רותחים וכפית סודה לשתייה. לאחר מכן, שוטפים את החומוס היטב. מניחים את החומוס השטוף בסיר, מכסים במים ומוסיפים את השום והמלח. מבשלים עד שהגרגרים מתרככים. מוסיפים שמן ופפריקה אדומה, ונותנים לתבשיל להתרכך על אש קטנה כשעה וחצי. 3המטבוחה: מקלפים וקוצצים את העגבניות. קוצצים גם את הפלפל החריף והשום. מכניסים אותם למחבת עמוקה ומבשלים על אש קטנה למשך כשעה. לאחר שהנוזלים התאדו, מוסיפים את השמן והמלח. 4ללחם עם השקדים: לשים את כל מרכיבי הבצק מלבד השקדים. מעבירים לקערה, מכסים ומניחים להתפחה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. מחלקים את הבצק לחתיכות וקולעים ממנו צמה, או שיוצרים כדורים קטנים. מברישים עם ביצה ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |