https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פטה כבד עוף

עם יין אדום, תימין ושמנת

|מסעדת לופט| פורסם12:29
פטה כבד עוף (צילום: Jean Cazals, GettyImages IL)
צילום: Jean Cazals, GettyImages IL
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (7 מנות):

  • 1/2 ק"ג כבד עוף

  • 400 גרם בצל
  • 400 גרם חמאה
  • 30 מ"ל יין פורט אדום
  • 30 מ"ל ברנדי
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • 8 ענפי תימין (קורנית)
  • מעט מלח, פלפל לבן וסוכר
  • ½1 כפות דבש

אופן ההכנה:

1מחממים סיר שטוח ומוסיפים חמאה, מטגנים את הבצל עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הכבדים ומבשלים עד מידת מידיום. 2. מוסיפים טימין, ברנדי ויין פורט ממשיכים בבישול עד צמצום כמות היין לחצי. מוסיפים את הדבש, פלפל, סוכר ושמנת ומבשלים עד צמצום 1/3 מהנוזלים. 3. טוחנים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את החמאה הקרה עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לתבנית אלומניום (מוארכת) ושמים בקירור ל-24 שעות. 4. לאחר 24 שעות פורסים, רצוי להגיש בליווי ריבת תאנים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il