
פטה כבד עוףעם יין אדום, תימין ושמנתאלדד דהן|מסעדת לופט| פורסם23/07/0912:29 ![]() צילום: Jean Cazals, GettyImages IL |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר שטוח ומוסיפים חמאה, מטגנים את הבצל עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הכבדים ומבשלים עד מידת מידיום. 2. מוסיפים טימין, ברנדי ויין פורט ממשיכים בבישול עד צמצום כמות היין לחצי. מוסיפים את הדבש, פלפל, סוכר ושמנת ומבשלים עד צמצום 1/3 מהנוזלים. 3. טוחנים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את החמאה הקרה עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לתבנית אלומניום (מוארכת) ושמים בקירור ל-24 שעות. 4. לאחר 24 שעות פורסים, רצוי להגיש בליווי ריבת תאנים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |