
ריזוטו מג'דרהמתכון לעדשים רכות ואורז ביין לבן וחרדל דיז'ון לצד בצל כמו מטוגן ורצועות עוף בעשבי תיבול. נשמע טוב? צודקים. וכשתגלו כמה זמן לוקח להכין את המנה בכלל תהיו מרוציםשי טובולhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-be3df0215276341006.htm|מאסטר שף| פורסם03/02/1410:38 ![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :למג'דרה:
לעוף:
לטפנד ארטישוק:
אופן ההכנה:1בקערה מלאה מים משרים את העדשים. מכניסים למיקרו ל-2-3 סיבובים על חום גבוה בני 4-5 דקות כל אחד עד לריכוך מלא. 2מסננים את המים. מוסיפים אורז, מוסיפים את היין והמים ומכניסים למיקרו לסבבים של 5 דקות תוך כדי ערבוב בסיום כל סבב. 3קוצצים בצל ושום, מתבלים בחרדל, מעט מלח ופלפל לבן ומכניסים למיקרו להשחמה לסבבים בני 1-2 דקות. מערבבים מדי סיבוב ומפסיקים רק בקבלת בצל במראה מטוגן – יש להיזהר שלא לייבש את הבצל יתר על המידה. 4חותכים רצועות עוף, קוצצים את עשבי התיבול, מערבבים את הרצועות עם מעט שמן זית וחצי כפית חרדל דיז'ון, מתבלים ומכניסים למיקרו ל-7 דקות כשמדי 1-2 דקות עוצרים ומערבבים. 5הטפנד: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. 6הרכבת המנה: מסדרים את רצועות העוף לצד מנת אורז ומניחים מעל בצל מטוגן. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |