
תבשיל עוף ושעועית בובסהשף אבי ביטון מביא לכם מתכון איטלקי לכל המשפחה, שמשלב פרגיות, שעועית ענקית, עגבניות ותבלינים, שהולך לככב על שולחן השבת שלכם
אבי ביטון https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ae07aade4692911004.htm
| mako אוכל
| פורסם 07/08/14 07:38
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מבשלים את שעועית הבובס כשעה עד לריכוך. מסננים ושומרים בצד. 2 יוצקים את השמן בסיר רחב. מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל וצולים כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד. 3 שמים את כל הירקות במחבת, מטגנים כחמש דקות, מוסיפים את שאר התבלינים והנוזלים לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף תחתית הסיר בכף עץ. 4 מוסיפים את השעועית והפרגיות ומבשלים כ-30 דקות. * מגישים עם אורז לבן, פסטה, או לחם איכותי. >> בשבוע שעבר הכנו קובה סולת וסלק בטעם חמוץ מתוק https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/all-week-recipes-recipes-for-sabbath/Recipe-30930325d826741006.htm?Partner=interlink>> 400 קלוריות למנה: אורז מלא עם סלק https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/500-calories/Recipe-fa3ce8bce41a741006.htm?Partner=interlink
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |