1בקערה משרים את העוף עם 4 כפות סויה למשך חצי שעה לפחות.2. הבלילה: מערבבים את הקמח, אבקת אפייה והבירה עד לקבלת בלילה סמיכה.
3מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח טובלים את קוביות העוף בבלילה ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים לקערה עם נייר סופג.
4הרוטב: מחממים 2 כפות שמן בווק. כשהשמן רותח (מוציא קצת עשן) מכניסים את השום והג'ינג'ר ומקפיצים כ-20 שניות. מוסיפים את הדבש, 4 כפות סויה והצ'ילי האדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים לרוטב להצטמצם עד לחצי כמות תוך שנזהרים שלא לשרוף את הדבש.
5מוסיפים את העוף הפריך ומקפיצים כ-15-20 שניות עד שכל העוף מכוסה ברוטב.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים