
תבשיל עוף ואפונה מהירזול, זריז, פשוט וטעים - בדיוק מה שצריך כשרעביםעמרי אנדרס צורף|mako אוכל| פורסם07/02/1311:45 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה עד להשחמה. 2בינתיים חותכים את פרוסות העוף לקוביות, וכשהבצל משחים מוסיפים למחבת. 3מטגנים יחד 3 דקות ומוסיפים את האפונה, השום, מלח-פלפל ותימין. 4מכסים ומבשלים על אש קטנה 7-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים מים לפי הצורך. 5מוסיפים סויה ומערבבים. מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |