
נתחי עוף בסוכר חוםמנת עוף מלאת טעמים בגוון מתקתק|סוגת| פורסם17/02/1011:19 ![]() צילום: שלומי ארביב, סוגת |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר 4 בצלים חתוכים בגסות עם חצי כוס שמן. 2מצפים את נתחי העוף ברוטב, מכניסים לסיר ומטגנים משני הצדדים לטיגון קצר. 3מוסיפים מעט מים, עם מעט יין אדום (לפי הטעם) ומביאים לרתיחה.מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות. 4ניתן להעביר את נתחי העוף לתבנית פיירקס ולהוסיף לתוכה מסביב תפוחי-אדמה חתוכים, לכסות את תבנית הפיירקס ולהניח בתנור כשעה וחצי בחום של 180 מעלות. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3סוכר חום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8+%D7%97%D7%95%D7%9Dיין אדום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%99%D7%9F+%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9Dסויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |