https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שוקי עוף בחמאת בוטנים וחטיף בטעם גריל

עוף מצופה חטיף הפך כבר מזמן ללהיט. בגרסתה של שי-לי ליפא, חמאת הבוטנים והסויה נותנות לבשר העוף מעטפת טעימה, שגם מדביקה אליה את החטיף הפריך

|הבית של שי-לי, הוצאת ידיעות ספרים| פורסם15:03
שוקי עוף בחמאת בוטנים וחטיף בטעם גריל (צילום: דן לב, הבית של שי-לי, הוצאת ידיעות ספרים)
צילום: דן לב, הבית של שי-לי, הוצאת ידיעות ספרים
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 8 שוקי עוף טריות, ללא העור

לציפוי

  • 2 כפות חמאת בוטנים חלקה

  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3-2 כפות מים
  • 1/2 1 כוסות חטיף בטעם גריל (או בטעם אחר), מרוסק

אופן ההכנה:

1מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2שוטפים את השוקיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.

3מחממים תנור ל-200 מעלות (חום גבוה). מרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה.

4מערבבים בקערה חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים עד לקבלת משחה חלקה.

5מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.

6אופים בתנור החם 60-50 דקות (תלוי בגודל השוקיים), עד שהשוקיים זהובות.

* גיוון: מחליפים את החטיף בקורנפלקס רגיל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il