
שוקי עוף בחמאת בוטנים וחטיף בטעם גרילעוף מצופה חטיף הפך כבר מזמן ללהיט. בגרסתה של שי-לי ליפא, חמאת הבוטנים והסויה נותנות לבשר העוף מעטפת טעימה, שגם מדביקה אליה את החטיף הפריךשי-לי ליפא|הבית של שי-לי, הוצאת ידיעות ספרים| פורסם20/09/1215:03 ![]() צילום: דן לב, הבית של שי-לי, הוצאת ידיעות ספרים |
המצרכים (8 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה. 2שוטפים את השוקיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג. 3מחממים תנור ל-200 מעלות (חום גבוה). מרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה. 4מערבבים בקערה חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים עד לקבלת משחה חלקה. 5מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית. 6אופים בתנור החם 60-50 דקות (תלוי בגודל השוקיים), עד שהשוקיים זהובות. * גיוון: מחליפים את החטיף בקורנפלקס רגיל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:שי-לי ליפא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%99+%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%90עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חטיף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A3חמאת בוטנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%AA+%D7%91%D7%95%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |