
מג'דרה עם פרגיותמנה עסיסית ועשירה אך עם זאת מזינה? לקחנו. סטייק פרגית בזעתר, מוגש על מג'דרת בורגול ועדשים וגם טחינה, לצד סלט ירוק חריף בשביל הטעםנורמן עיסא|מאסטר שף| פורסם02/02/1513:17 ![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים (4 מנות):לפרגית:
למג'דרה:
אופן ההכנה:1הפרגית: מתבלים את הסטייק עם הבצל הירוק, הזעתר, שמן זית ומלח. 2מטגנים את הפרגית המתובלת במחבת עם שמן זית. 3המג'דרה: מבשלים את העדשים עד שהן מתרככות (אבל לא עד הסוף). מוסיפים טחינה גולמית עם מים מבישול העדשים, לימון ומלח. 4ההגשה: מערבבים את הבורגול והעדשים. מניחים את הפרגית מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAמג'דרה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%92%27%D7%93%D7%A8%D7%94בורגול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |