
מג'דרה עם פרגיותמנה עסיסית ועשירה אך עם זאת מזינה? לקחנו. סטייק פרגית בזעתר, מוגש על מג'דרת בורגול ועדשים וגם טחינה, לצד סלט ירוק חריף בשביל הטעם
נורמן עיסא
| מאסטר שף
| פורסם 02/02/15 13:17
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים (4 מנות):לפרגית:
למג'דרה:
אופן ההכנה:1 הפרגית: מתבלים את הסטייק עם הבצל הירוק, הזעתר, שמן זית ומלח. 2 מטגנים את הפרגית המתובלת במחבת עם שמן זית. 3 המג'דרה: מבשלים את העדשים עד שהן מתרככות (אבל לא עד הסוף). מוסיפים טחינה גולמית עם מים מבישול העדשים, לימון ומלח. 4 ההגשה: מערבבים את הבורגול והעדשים. מניחים את הפרגית מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |