
חזה עוף ממולא בטטות, בצל וקינמוןמילוי בטטות מתקתק ונפלא שמשדרג את חזה העוף ומספק לכם הפתעה בכל ביסאלקנה ביטוןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-d1879e6ac1cab21006.htm|7 מנות ל-7 ימים| פורסם06/06/1118:05 ![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:המלית: 1מטגנים את הבצל הסגול והשום בשמן זית. 2סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית. 3מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון. 4אחרי ההזהבה מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. משאירים להתקרר. העוף: 1עושים כיס בחזה עוף נקי משומן, וממלאים בתערובת הקרה. 2מגלגלים על ניילון נצמד למעין רול וקושרים. 3מרתיחים מים בסיר, וכדי לחסוך בטיגון מבשלים את העוף עד שנהיה לבן בערך 5 דק'. 4כשהעוף המבושל מתקרר טובלים בקמח, ביצה ופירורי פנקו, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. 5מרססים ספריי שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד השחמה. 6חותכים את הגזר, הקולרבי, הפלפלים והגמבה לג'וליאנים, מקפיצים עם שמן זית ושום, ומסדרים על הצלחת. 7חותכים את העוף, ומניחים על מצע הירקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fחזה עוף ממולא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90אלקנה ביטון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%94+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9F7 מנות ל- 7 ימים https://www.mako.co.il/Tagit/7+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%9C-+7+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |