https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה עוף ממולא בטטות, בצל וקינמון

מילוי בטטות מתקתק ונפלא שמשדרג את חזה העוף ומספק לכם הפתעה בכל ביס

חזה עוף ממולא (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 3 חזה עוף שלמים
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי פנקו
  • בטטה מקולפת ומגוררת
  • בצל סגול חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • כף סילאן
  • כפית קינמון
  • מלח ופלפל
  • מים רותחים
  • שמן זית
  • ספריי שמן

להגשה:

  • פלפל צהוב וירוק
  • גמבה
  • גזר
  • קולרבי
  • שום כתוש
  • שמן זית

אופן ההכנה:

המלית:

1מטגנים את הבצל הסגול והשום בשמן זית.

2סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית.

3מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון.

4אחרי ההזהבה מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. משאירים להתקרר.

העוף:

1עושים כיס בחזה עוף נקי משומן, וממלאים בתערובת הקרה.

2מגלגלים על ניילון נצמד למעין רול וקושרים.

3מרתיחים מים בסיר, וכדי לחסוך בטיגון מבשלים את העוף עד שנהיה לבן בערך 5 דק'.

4כשהעוף המבושל מתקרר טובלים בקמח, ביצה ופירורי פנקו, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

5מרססים ספריי שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד השחמה.

6חותכים את הגזר, הקולרבי, הפלפלים והגמבה לג'וליאנים, מקפיצים עם שמן זית ושום, ומסדרים על הצלחת.

7חותכים את העוף, ומניחים על מצע הירקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il