https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בלימון

הוא חמצמץ, הוא קיצי, והוא מצריך רק 10 דקות של עבודה. מתכון של סתיו כהן ממאסטר שף ילדים

|מאסטר שף| פורסם12:39
שוקי עוף עם לימון וכוסברה בתנור עם אורז אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • עוף מחולק, או 6 פולקע

לרוטב:

  • חצי צרור נענע, קצוץ
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • ראש שום, פרוס
  • מיץ מ-3 לימונים
  • מלח גס
  • 3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1שמים בקערה את כל מצרכי הרוטב. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. אם יש זמן, נותנים לעוף לשרות מעט במרינדה.

2מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים עליו את כל הרוטב (חובה שיהיה הרבה רוטב). מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 40-50 דקות, עד שהעוף מוכן.

3מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור לתכנית גריל ונותנים לעוף להשחים עוד 10 דקות.

4מגישים על אורז לבן.

צילומים:אסף רונן http://www.assafronen.com/- צילום מזון, תדמית ופרסוםסטיילינג וכלים: שרה זיידמן, 054-4677202

הכנתם? ספרו לנו ולסתיו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il