
נתחי עוף מוקפצים עם הריסה וזיתיםבמוקפץ הזה, בניגוד לרוב המוקפצים, אין רצועות של גזר ופלפלים, ומה שכן יש זה ממרח הריסה, לימון כבוש וזיתים שבורים. מיוחד? זה בטוח. טעים? בטוח אפילו יותר. והכל במחבתבני סיידא|הכל במחבת, הוצאת מודן| פורסם20/07/2307:07 ![]() צילום: דניה ויינר, הכל במחבת, הוצאת מודן |
מנה פיקנטית, שמכינים בצ'יק-צ'ק, בתנאי שכל המצרכים זמינים. נהדר להגיש על קוסקוס. המצרכים (5 מנות):
למרינדה:
להקפצה:
להגשה:
אופן ההכנה:1שמים בקערה את העוף עם מרכיבי המרינדה, מערבבים ומשהים חצי שעה. 2מחממים במחבת 3 כפות מהשמן, ומקפיצים את העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מעבירים לקערה. 3מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף, ומטגנים 5 דקות עד להזהבה. 4מחזירים למחבת את העוף, מוסיפים לימון כבוש, הריסה וזיתים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מפזרים פטרוזיליה או כוסברה קצוצה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |