
סנדוויץ' רואסטנתחי עוף שבושלו באריכות בציר עוף ותבלינים ונמסים בפה, עם קוביות צ'יפס שמנמנות בתוך לחמניה רכה והכל לצד ירקות בטמפורה. לא צריך טייק אווי, פשוט מכינים בביתבטי רוקאווי|מאסטר שף VIP| פורסם11/03/1513:18 ![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים :לרואסט:
לירקות בטמפורה:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1לרואסט עוף ולבבות: מרתיח בסיר ציר מרק עוף עם הירכיים והלבבות. מוסיפים שום, בצל, כורכום, חוויאג', פלפל שחור, מלח, ציפורן, קינמון והל. אחרי בישול ארוך, מוציאים את העוף והלבבות, מטגנים וחותכים לקוביות. מטגנים ביחד עם בצל ושום. 2בסיר נפרד מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח, מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים ומכינים צ'יפס. כשהצ'יפס מוכן, חותכים אותו לקוביות ומוסיפים לעוף , מקפיצים ביחד עם כוסברה ולימון ומוזגים את הכל על הלחמנייה. 3הירקות בטמפורה: בקערה מדללים את קמח הטמפורה עם מים. מערבבים כדי להימנע מגושים. חותכים את כל הירקות וטובלים בבלילה: זוקיני, פלפל אדום, בצל, פלפל חריף וקישוא. מטגנים במחבת. 4הרוטב: מערבבים יחד את כל החומרים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3טמפורה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%94סנדוויץ' https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5%27בטי רוקאוויי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%99+%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99הל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%9Cחווייאג' https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%90%D7%92%27מאסטר שף VIP https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3+VIP ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |