
עוף מתובל עם דבש וסויהקבלו מתכון קליל ומוצלח שילווה טוב את המפגש עם האנשים שאתם אוהבים, ולא משנה אם זה על מנגל או בתנור בביתרוני מנדלמן|mako| פורסם01/06/1117:46 ![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים (6 מנות):
למרינדה
כלים
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את חומרי המרינדה בקערה ומניחים את חלקי העוף בפנים לכמה שעות טובות (לא פחות משעה), לספוג את הנוזלים. 3מעבירים את העוף עם המרינדה לתבנית ואופים 20 דקות. הופכים ואופים 25 דקות נוספות. רוצים לנפנף אותו על המנגל? הוציאו את העוף מהמרינדה ישר לגריל, והשאירו אותו שם עד שהוא נהיה פציח מבחוץ ורך מבפנים. הפכו, ותנו לו כמה דקות נוספות. 4מגישים עם המרינדה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |