https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

יש לכם נינג'ה או כל אייר פרייר אחר? ככה תכינו בו שניצל מעולה

מהבתים הרבים שמחזיקים במכשיר טיגון באוויר חם (אייר פרייר) - חצי מכינים בו שניצלים ומעידים שראו את האור, וחצי עדיין נאבקים ולא מבינים למה זה לא יוצא עסיסי. לטובת הקבוצה השנייה - מדריך לשניצל באייר פריי

|mako אוכל| פורסם10:43
שניצל באייר פרייר (צילום: MaraZe, ShutterStock)
צילום: MaraZe, ShutterStock
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

מה היתרון של שניצל מטוגן באוויר?

בניגוד לשניצל מטוגן, מהאייר פרייר (שמטגן באוויר) מתקבלים שניצלים הרבה פחות שמנים והרבה יותר בריאים. תאמרו - אפשר לאפות אותם בתנור. אז זה נכון, אבל בתנור השניצלים בדרך כלל מתייבשים ומאבדים את העסיסיות שלהם. כשעובדים איתו נכון, האייר פרייר מצליח לשמור על איזון - גם עסיסיות וגם מעט מאוד שומן.

מה החיסרון של שניצל מטוגן באוויר?

בעיקר הכמות. מכיוון שאת השניצלים חובה להכין בשכבה אחת, המקסימום שניצלים שהצלחנו להכין במכה אחת הוא שלושה, וזה מעט. מצד שני, ההכנה היא מהירה יחסית לאפייה, כך שאפשר לטגן את השניצלים בנגלות.

איך מכינים שניצל עסיסי באייר פרייר?

מכיוון שטיגון באוויר בכל זאת מניב תוצאה פחות עסיסית ודשנה מטיגון בשמן, כדאי לנקוט כמה פעולות מקדימות כדי לוודא שהעסיסיות של השניצל תישמר. אם יש לכם זמן, תנו לחזה העוף לשהות במשרה לפני ההכנסה לטיגון. בנוסף, לפני הטיגון באוויר חשוב לרסס את השניצלים בספריי שמן.

המצרכים (6 מנות):

  • קילו חזה עוף, חתוך לשניצלים
  • 2 ביצים
  • כף חרדל (אנחנו מעדיפים הכי פשוט, יש כאלה שאוהבים דיז'ון)
  • 1 כף גדושה מיונז
  • מלח או מעט רוטב סויה
  • תבלין גריל או פרגיות, חוואייג', אבקת שום או כל תיבול שאוהבים (לא חובה, אנחנו מעדיפים בלי)
  • פירורי לחם
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1טורפים יחד את הביצים, החרדל, המיונז והתבלינים. מכניסים את חזה העוף ומערבבים כך שכולו יבוא במגע עם התערובת. אם יש זמן, נותנים לו לשרות בפנים לפחות חצי שעה. אם אין אפשר להמשיך מיד.

2מוציאים את העוף מהבלילה ומצפים בפירורי לחם.

3מחממים את האייר פרייר לחום של 200 מעלות.

4מרססים את סלסילת הטיגון בספריי שמן, מסדרים את השניצלים בשכבה אחת ומרססים גם אותם בספריי שמן (זה חשוב, אחרת הציפוי עלול לצאת יבש).

5מטגנים כ-5 דקות, הופכים, מרססים שוב ומטגנים 5 דקות נוספות. בודקים אם מוכן: חותכים את הנקודה הכי עבה בשניצל הכי עבה ומוודאים שהיא מבושלת. אם לא - מטגנים עוד דקה-שתיים מכל צד.

6מוציאים למסננת ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il