
שיפודי פילה עוף בשמן שומשום וקוקוסארוחה קלה, של עוף וירקות בלבד, זה בדיוק מה שבא לנו עכשיו. קבלו מתכון של ניר צוק לשיפודי פילה עוף צרובים על מחבת פסים, ואיתם סלט חם של פטריות ופלפלים שלמים![]() יח``צ: דודו אזולאי |
המצרכים (6 מנות):
למרינדה:
לסלט ירקות חם:
אופן ההכנה:1העוף במרינדה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, מכניסים את פילה העוף ומשרים כשעתיים במקרר. 2משפדים את הפילה על שיפודי עץ וצולים משני הצדדים על מחבת פסים לוהטת (או מנגל פחמים), בערך שתי דקות מכל צד. 3הסלט: במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום. 4מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב. 5מוסיפים את העגבניות והמנגולד. 6מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש. 7מניחים את השיפודים על הסלט החם ומגישים. * המתכון באדיבות משק ארצי – מותג עופות טבעיים הניזונים מתזונה צמחית בלבד, ללא תוספת אנטיביוטיקה וללא כימיקלים, וגדלים בצפיפות נמוכה התורמת לחיזוק מערכת החיסון הטבעית שלהם.![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |