
חזה עוף ברוטב עגבניות חריףתבשיל חם וחריף עם חזה עוף, פלפלים ואפונה ברוטב עגבניות סמיך ועשיר. חריף אש כבר אמרנו?מוטי בר און|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם22/10/1218:33 ![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את החזה לנתחים לא קטנים, ומתבלים במלח, פלפל וכמון. מקמחים קלות, מנערים את עודפי הקמח ומטגנים כדקה מכל צד, רק לצורך סגירה (כדי שהעוף לא יתייבש במהלך הבישול). 2מטגנים את הבצל ומוסיפים את שני סוגי הפלפל. מטגנים עד שהבצל מזהיב והפלפלים מתרככים. מוסיפים את השום ומערבבים כדקה. 3מוסיפים את פרוסות העגבניות ומתבלים במלח, פלפל שחור, הרבה פפריקה וכמון. 4מניחים לעגבניות להתבשל עד שהן מתרככות מאוד, מערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים וכף רסק עגבניות. 5מבשלים את הרוטב כחמש דקות, מוסיפים את נתחי החזה והאפונה ומבשלים עוד כ-40 דקות על אש נמוכה. מגישים עם אורז לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:חריף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%A3עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3רוטב עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91+%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAאפונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%94פלפלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9Dתבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |