
עוף ממולא בפירהעוף עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ במילוי פירה קרמי נפלא. ארוחה שלמה במתכון פשוט וקלאריק פילסטיין|מאסטר שף| פורסם07/08/1119:21 ![]() |
המצרכים (6 מנות):לפירה
לרוטב העגבניות
בנוסף
אופן ההכנה:אופן הכנת המלוי 1מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים בהדרגה את השמנת והחמאה. 2ממליחים ומפלפלים. אופן הכנת רוטב העגבניות 1מטגנים את הבצל, השום והפלפל האדום. 2מתבלים לפי טעם, מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד לקבלת מירקם אחיד. אופן הכנת המנה 1ממלאים את העוף עם הפירה (יש לפזר את הפירה במרכז העוף ולהימנע מגלישה לצדדים כדי שלא יזלוג החוצה). 2מורחים שכבה דקה של רוטב העגבניות על העוף. מעל הרוטב מגרדים פרמז'ן. 3מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 15 דקות, לאחר מכן עוד 25 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. מוציאים ומגישים. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (6 מנות):
לטבלה המלאה http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1279/nv הערכים התזונתיים באדיבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |