
חטיפי עוף על מצע בטטה צלויה בדבש ונענעכנפי עוף מתקתקות ופיקנטיות בג'ינג'ר וסויה על מצע שהוא כולו חוויה בפני עצמהעמנואל רוזנצוייג|מאסטר שף| פורסם01/09/1121:00 ![]() |
המצרכים (4 מנות):לחטיפי העוף
לבטטה הצלויה
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2עם סכין חזקה וחדה, מפרידים את שני חלקי הכנפיים וחותכים את קצות העצמות של כל חלק. 3לאחד מחלקי הכנפיים יש שתי עצמות. מסירים את העצם הדקה יותר. מושכים את הבשר מעט למעלה בשני חלקי הכנפיים. 4מערבבים בקערה את הג'ינג'ר, השום, הסויה, הצ'ילי ומוסיפים מלח ופלפל. משרים בתערובת את חטיפי העוף למשך 30 דקות. 5חותכים את הבטטות לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ. 6בקערה, מערבבים את קוביות הבטטה עם 3 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס. 7מפזרים על פני תבנית גדולה מכוסה בנייר אפייה. אופים במשך 20 דקות. 8מערבבים דבש ורכז רימונים (התערובת צריכה להיות נוזלית. אם הדבש מוצק מידי, מחממים אותו מעט). 9מכניסים לקערה את הבטטות הצלויות מיד עם הוצאתן מהתנור, כאשר הן עדיין חמות ומעדינות מערבבים עם הרוטב. 10מפזרים את הנענע הקצוצה, גרידת הלימון ומטפטפים מעט מיץ לימון. 11בתבנית מכוסה בנייר אפייה, מסדרים בצפיפות את חטיפי העוף, כאשר העצמות מונחות כלפי מעלה. 12אופים במשך 20 דקות ומדי 5 דקות מברישים בתערובת המרינדה. 13אם הצבע נשאר בהיר מידי, ניתן בסוף לצלות מתחת לגריל במשך 2-3 דקות. בשר הכנפיים מאד עדין, לכן יש לשים לב לא לצלות זמן רב מדי. להרכבת המנה: 14עורמים את קוביות הבטטה על צלחת ומניחים את החטיפים בזהירות על הבטטה. תגיות:מאסטר שף 2 https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3+2נענע https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A0%D7%A2%D7%A0%D7%A2כנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9Dבטטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%94עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |