
עוף ממולא עם תרד ורימוניםעוף שלם ללא עצמות במילוי עשיר וחגיגי של תרד ורימוןדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם30/08/1316:45 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לתיבול העוף:
אופן ההכנה:1משרים את העוף בסיידר תפוחים למשך לילה. 2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות, מוסיפים את השקדים ומטגנים שתי דקות נוספות. מוסיפים את התרד הסחוט, מטגנים 3 דקות, מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים. מסירים מהאש ומוסיפים את הרימונים. מניחים בצד ל-15 דקות, לצינון. 3מחממים תנור ל-200 מעלות.מוציאים את העוף מהסיידר (שומרים את הנוזלים), מניחים על משטח עבודה וממלאים התערובת האורז. 4מניחים את העוף בתבנית אפייה ומתבלים במלח, קינמון וכורכום. מוסיפים את הסיידר ועוד כוס וחצי מים ומכסים בנייר כסף. 5אופים 30 דקות, מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. 15 דקות לפני סוף האפייה מסירים את נייר הכסף, כדי שהעוף יקבל צבע זהוב ויהיה קריספי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> כל המתכונים לראש השנהhttps://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3עוף ממולא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94תרד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A8%D7%93רימון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |