1שמים את פרחי הברוקולי במסננת בכיור, ויוצקים עליהם מים רותחים עד שצבעם משתנה לירוק עז. מסננים היטב (למי שאוהב ברוקולי יותר מבושל, אפשר לאדות ברוקולי טרי ל-4 דקות ב-2 כוסות מים רותחים מומלחים, לשטוף במי ברז ולסנן היטב, אך זה מפחית את הערך התזונתי). אם משתמשים בברוקולי קפוא, מפשירים ומסירים את הגבעול.
2בצנצנת בינונית שמים את כל מרכיבי הרוטב ומנערים.
3שוטפים היטב את חזה העוף ומייבשים. בעזרת סכין חדה מסירים חתיכות שומן וכתמים, שוטפים ומייבשים שוב. חוצים את החזות. אפשר לדפוק את חזה העוף כמו לשניצל (לא דק כמו לסקלופיני) או להשאיר אותו קצת יותר עבה, לפי טעמכם; כדי להקל על החיתוך, אפשר לעטוף את החזות השטופים והמיובשים בנייר אפייה ולשים במקפיא למשך 10-20 דקות ואז לחתוך בסכין חדה לפיסות בגודל 5x8 ס"מ.
4יוצקים את השמן למחבת כבדה ומחממים היטב על להבה בינונית־גבוהה. מוסיפים את פיסות העוף ומקפיצים־מערבבים במשך 3 דקות. מוסיפים את פרחי הברוקולי, הגזר, הבצל הירוק והרוטב. מערבבים ומקפיצים יחד 2-3 דקות, עד שרצועות העוף מזוגגות היטב והרוטב מסמיך. מוסיפים את אגוזי הקשיו, מערבבים ומגישים.