https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פויו פפרונטה

חזה עוף במילוי גבינת רוקפור, פלפלים ועלי גפן

|מסעדת דון לוצ'ו| פורסם13:59
חזה עוף עם פלפלים (צילום: karam miri, Istock)
צילום: karam miri, Istock
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

מדליוני חזה עוף במילוי גבינה, פלפלים ועלי גפן ברוטב קמפרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 יחידות חזה עוף
  • 2 בצל קטן קצוץ מאודה
  • 3 פלפל צהוב
  • 3 פלפל אדום
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית גבינת רוקפור מפוררת
  • 6 עלי גפן כבושים קצוצים
  • לרוטב קמפרי:
  • כוס יין אדום
  • כוס ציר בקר
  • פקק קמפרי
  • תימין
  • כפית סוכר
  • מלח פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. בחום גבוה קולים את הפלפלים עד ריכוך, קולפים וקוצצים. 3. מערבבים בקערה בצל, פלפלים, עלי גפן, גבינה, מלח ופלפל. 4. ממלאים את העוף. 5. צורבים את חזה העוף הממולא במחבת עם שמן עד קבלת גוון מושחם ומכניסים לתנור לכ-10 דקות. 7. פורסים למדליונים בעובי 2 ס"מ ומגישים.

מכינים את הרוטב:1בסיר מרתיחים יין, ציר בקר, תימין, מלח, פלפל וסוכר עד שהיין מצטמצם. 2. מוסיפים קמפרי ומוזגים על מדליוני העוף.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il