
כנפיים ברוטב סויה וקולהזוכרים את העוף בקולה, שכל האמהות גילו והכינו בהמוניהן לפני שני עשורים? אז הנה גרסה משודרגת שלו: כנפי עוף במשרה של קולה, רוטב סויה ושום, שכיף לנשנש בפתיחת ארוחה, ואפילו כמנה עיקריתמאיר קוקבוק|mako אוכל| פורסם03/12/1306:39 ![]() צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
למרינדה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מניחים את כנפי העוף בקערה גדולה ובוזקים מעל את הקורנפלור. מנערים היטב, כך שהקורנפלור יצפה את הכנפיים. 2בקערה אחרת מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את הכנפיים, מכסים ומשרים לילה במקרר, או לכל הפחות שעה. 3מחממים מחבת ברזל ומשמנים במעט שמן. מוציאים את הכנפיים מהמרינדה (שומרים אותה בצד), מטגנים 5 דקות מכל צד ומוציאים. מעבירים למחבת את שאריות המרינדה, מביאים לרתיחה קלה ומבשלים לכדי צמצום, עד שמתקבל רוטב מעט סמיך. 4מחזירים את הכנפיים ומבשלים עוד 15 דקות. הופכים מדי פעם. 5מוציאים מהמחבת, מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים. בקרו בבלוג של מאיר קוקבוק -ביסטייל http://www.bisstyle.net/ הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |