https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בלימון

המנה המיתולוגית של מסעדת סינג לונג: רצועות עוף עסיסיות בציפוי פריך מזוגגות ברוטב אסייתי לימוני

|מסעדת סינג לונג| פורסם10:20
עוף בלימון (צילום: מסעדת סינג לונג)
צילום: מסעדת סינג לונג
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם שניצל עוף חתוך לרצועות

למשרה

  • 3 כפות שמן

  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל לבן
  • 3 שיני שום קצוצים
  • 2 כפות סויה
  • כף שמן שומשום

לבלילה

  • 2 כוסות קמח תופח

  • 4 כוסות מים
  • 2 כפות שמן

לרוטב

  • 3 כוסות מים

  • לימון טרי חתוך לטבעות דקות
  • כוס סוכר
  • 2 כפות קורנפלור מהולות במים
  • כף חומץ לבן
  • חצי כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל מרכיבי המשרה ומשרים את רצועות העוף כחצי שעה.

2מערבבים היטב את מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם חלק ומניחים לחצי שעה.

3טובלים כל רצועת עוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים למסננת.

4להכנת הרוטב: מבשלים את המים, הסוכר, הלימון והחומץ עד לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים שמן שומשום.

5מסדרים את רצועות העוף בצלחת עמוקה ומוזגים את רוטב הלימון מעל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il