
עוף בלימוןהמנה המיתולוגית של מסעדת סינג לונג: רצועות עוף עסיסיות בציפוי פריך מזוגגות ברוטב אסייתי לימונישף הואן קואן|מסעדת סינג לונג| פורסם16/09/1010:20 ![]() צילום: מסעדת סינג לונג |
המצרכים (4 מנות):
למשרה
לבלילה
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל מרכיבי המשרה ומשרים את רצועות העוף כחצי שעה. 2מערבבים היטב את מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם חלק ומניחים לחצי שעה. 3טובלים כל רצועת עוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים למסננת. 4להכנת הרוטב: מבשלים את המים, הסוכר, הלימון והחומץ עד לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים שמן שומשום. 5מסדרים את רצועות העוף בצלחת עמוקה ומוזגים את רוטב הלימון מעל. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3לימון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9Fאסייתי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%99סיני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |