https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טבית מהיר בשקית צלייה

בניגוד לכל טבית אחר שתפגשו, את זה מכינים ב-5 דקות. מערבבים הכל בשקית, מכניסים לתנור, הולכים לישון צהריים וקמים כשהאוכל מוכן

טבית מהיר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 כוסות אורז פרסי
  • 6 חלקי עוף (כרעיים, ירכיים, שוקיים)
  • 1 בצל גדול, מקולף וקצוץ דק
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 5 כפות שמן
  • כף פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף שטוחה בהרט עיראקי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מכניסים את כל המרכיבים לשקית צלייה. מוסיפים 4 כוסות מים חמימים,סוגרים את השקית ומנערים בעדינות לערבוב.אין צורך לחורר את השקית.

3מניחים בתוך תבנית או סיר שמתאים לתנורואופים במשך שעה וחצי.מגישים חם.

טבית מהירטבית בצ'יק צ'ק|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" https://www.ronyohananov.com/blog.

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב https://www.instagram.com/ronyohanan/,אם אתם עוד לא שם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il