https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טרין כבדי עוף

טרין שכבות מעולה עם ריבת בצל

|לגעת באוכל| פורסם21:52
טרין כבדים
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (9 מנות):

לריבת הבצל

  • שמן לטיגון
  • 4 בצלים סגולים פרוסים
  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 2 כוסות יין אדום
  • מלח ,פלפל
  • מקל קינמון, 3-4 מסמרי ציפורן

לכבדים

  • 1/2 ק"ג כבד עוף מנוקה-(לא לשטוף)
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח רגיל
  • 3 ביצים קשות
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • מעט עלי תימין
  • 3 בצלים
  • מעט ברנדי/קוניאק

אופן ההכנה:

לריבת בצל:

1במחבת כבדה מחממים שמן רגיל לטיגון ומשחימים את פרוסות הבצל.

2מוסיפים פנימה את הסוכר החום וממסים קלות.

3מוסיפים את הבלסמי והיין האדום ומתבלים במלח, פלפל,קינמון ומסמרי הציפורן.

4מבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות עד צמצום נוזלים.

לכבדים:

1מחממים מחבת כבדה ללא שומן באש נמוכה כ 7 דקות.

2מוסיפים שמן ואת הבצל ומשחימים היטב.

3מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ואת כבדי העוף.

4משחימים את הכבדים כ-2-3 דקות מכל צד, ללא תיבול, עד לדרגת מדיום.

5מוסיפים את הביצים הקשות והבצל למחבת מתבלים במלח אטלנטי ומלח רגיל, פלפל, תימין וקוניאק. מכבים את האש ומצננים קלות.

6במטחנת בשר טוחנים את הכבדים יחד עם הביצים ותפוחי האדמה המבושלים והבצל . מערבבים היטב ומשלימים תיבול.

להרכבה:

1בתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד מסדרים 1/2 משכבת הכבדים הקצוצים. מעל מניחים שכבת ריבת בצל ושוב כבדים. מקפלים את דפנות הניילון הנצמד מהדקים היטב ומניחים במקרר למשך לילה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il