
טרין כבדי עוףטרין שכבות מעולה עם ריבת בצלעדי שוורץ|לגעת באוכל| פורסם20/09/1121:52 ![]() |
המצרכים (9 מנות):לריבת הבצל
לכבדים
אופן ההכנה:לריבת בצל: 1במחבת כבדה מחממים שמן רגיל לטיגון ומשחימים את פרוסות הבצל. 2מוסיפים פנימה את הסוכר החום וממסים קלות. 3מוסיפים את הבלסמי והיין האדום ומתבלים במלח, פלפל,קינמון ומסמרי הציפורן. 4מבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות עד צמצום נוזלים. לכבדים: 1מחממים מחבת כבדה ללא שומן באש נמוכה כ 7 דקות. 2מוסיפים שמן ואת הבצל ומשחימים היטב. 3מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ואת כבדי העוף. 4משחימים את הכבדים כ-2-3 דקות מכל צד, ללא תיבול, עד לדרגת מדיום. 5מוסיפים את הביצים הקשות והבצל למחבת מתבלים במלח אטלנטי ומלח רגיל, פלפל, תימין וקוניאק. מכבים את האש ומצננים קלות. 6במטחנת בשר טוחנים את הכבדים יחד עם הביצים ותפוחי האדמה המבושלים והבצל . מערבבים היטב ומשלימים תיבול. להרכבה: 1בתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד מסדרים 1/2 משכבת הכבדים הקצוצים. מעל מניחים שכבת ריבת בצל ושוב כבדים. מקפלים את דפנות הניילון הנצמד מהדקים היטב ומניחים במקרר למשך לילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |