1בכלי מערבבים את כל חומרי המרינדה. מכניסים את חזה העוף ומשרים למשך זמן ארוך ככל האפשר (בין חצי שעה ליממה).
2בסיר בינוני או במחבת עמוקה מטגנים את חזה האווז המעושן עד שהוא הופך לקריספי. מוסיפים את הבצל ומערבבים מדי פעם במשך 3 דקות. מוסיפים את הצ'ילי, הפלפל האדום והשום, הרסק והצ'יפוטלה. תוך כדי ערבוב המרכיבים שופכים פנימה את השעועית השחורה. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה. מבשלים במשך 30 דקות עד שעה ומוסיפים את שארית הכוסברה. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה רבע כוס מים.
3מחממים מחבת על אש גבוהה, מוציאים את חזה העוף מהמרינדה, צולים על המחבת ותוך כדי מורחים עם מברשת את המרינדה עד שחזה העוף עשוי לחלוטין (זמן ההכנה משתנה לפי עובי הנתח).
4הרכבת המנה: שמים בצלחת מתבשיל השעועית וחזה האווז ומעל מניחים את חזה העוף.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
http://secure.gimalaya.co.il/mega/MasterChef