https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סטייק פרגית עם עדשים אדומות

פרגית עסיסית ברוטב עגבניות וזיתים על מצע תבשיל עדשים

|"בישול בריא בקלי קלות", בחסות הרדוף| פורסם11:59
סטייק פרגית (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 800 גרם סטייק פרגית (4 סטייקים) אורגניים, חתוכים ל-2 לרוחב כל אחד

  • 2 כפות שמן זית
  • 4 עגבניות בשלות, קצוצות או קופסת עגבניות מרוסקות כ-300 גרם
  • 20 זיתים ירוקים או שחורים מגולענים
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • ½ 1 כוסות מים
  • 3 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2כפית פפריקה

אופן ההכנה:

1שוטפים את הסטייקים, מייבשים וחוצים. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את העוף 3 דקות מכל צד.

2מוציאים את העוף ומכניסים עגבניות או עגבניות מרוסקות. אם משתמשים בעגבניות טריות, מכסים ומבשלים בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בעגבניות מרוסקות מחממים 2 דקות וממשיכים לשלב הבא.

3מוסיפים את הזיתים והשום ומבשלים 4 דקות.

4שוטפים את העדשים ומעבירים לסיר ביחד עם המים. מכסים את הסיר חלקית ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 12 דקות.

5מוסיפים את העדשים למחבת עם רוטב העגבניות ומערבבים. מניחים למעלה את פיסות העוף ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.

6מוציאים את פיסות העוף ומחלקים את העדשים ברוטב בין הצלחות. מניחים למעלה את פיסות העוף ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il