
סטייק פרגית עם עדשים אדומותפרגית עסיסית ברוטב עגבניות וזיתים על מצע תבשיל עדשיםפיליס גלזר|"בישול בריא בקלי קלות", בחסות הרדוף| פורסם19/08/1011:59 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את הסטייקים, מייבשים וחוצים. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את העוף 3 דקות מכל צד. 2מוציאים את העוף ומכניסים עגבניות או עגבניות מרוסקות. אם משתמשים בעגבניות טריות, מכסים ומבשלים בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בעגבניות מרוסקות מחממים 2 דקות וממשיכים לשלב הבא. 3מוסיפים את הזיתים והשום ומבשלים 4 דקות. 4שוטפים את העדשים ומעבירים לסיר ביחד עם המים. מכסים את הסיר חלקית ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 12 דקות. 5מוסיפים את העדשים למחבת עם רוטב העגבניות ומערבבים. מניחים למעלה את פיסות העוף ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות. 6מוציאים את פיסות העוף ומחלקים את העדשים ברוטב בין הצלחות. מניחים למעלה את פיסות העוף ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפרגית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%AAעדשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9Dרוטב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91זיתים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9Dעגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |